ORDU / ÜNYE - Puset Polvan Ortaokulu

Haz

KURUCULUĞUNU FATMA DUMAN'IN YAPMIŞ OLDUĞU 5/11 MATH PROJEMİZ AVRUPA ETİKETİ İLE TAÇLANMIŞTIR.

Haz

FATMA DUMAN  CHILDREN'S GREEN NATURE PROJESİ İÇİN AVRUPA KALİTE ETİKETİ ALMIŞTIR.EMEKLERİMİZİN SONUNDA CHİLDREN'S GREEN  NATURE

Haz

SANATI ÇOCUKLARA SEVDİREN VE ÖĞRETEN  PROJEMİZ ART CHİLD AND 5A PROJEMİZDE OKULUMUZ ÖĞRETMENİ AVRUPA KALİTE ETİKETİ ALMIŞTIR.

Haz

KURUCULUĞUNU FATMA DUMAN'IN YAPMIŞ OLDUĞU CHILDREN'S GREEN NATURE PROJEMİZ AVRUPA ETİKETİ İLE TAÇLANMIŞTIR.DOĞA SEVGİSİNİ AŞILADIĞIMIZ,KAYNAKLARIN VERİMLİ KULLANILMASINI HEDEFLEDİĞİMİZ PROJEMİZ AVRUPA ETİKETİ İLE TAÇLANMIŞTIR.PROJEMİZDE AĞIRLAMIŞ OLDUĞUMUZ ,ÖĞRENCİLERİMİZE SUNUM BİLGİ VE DENEYİMLERİYLE BİZLERİ AYDINLATAN DEĞERLİ AKADEMİSYENLER.PROF.DR.ZAFER YÜCESAN VE PROF.DR.YÜKSEL ARDALIYA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

Puset Polvan Ortaokulu Yıdızlar Sınıfı olarak Mezuniyet ve hatıra fotoğraflarımızı çektirdik.

May

Yıldızlar anasınıfı olarak muhteşem bir Yıl Sonu etkinliği geçekleştirdik.Emeği geçen öğretmenimiz Fatma Duman ve öğrencilerini kutluyoruz.

May

We are working on Coding in our Learn Math,eTwinning Project.

May

For the Learn Math and Living and non-living nature around us projects, Fatma Duman made a presentation on eSafety at the teacher and student webinar.

May

Our students, who took part in our project on 19/5/2023, evaluated the work done with the kahoot tool. Having fun, they were interested in the evaluation. Our first student was congratulated.

May

PUSET POLVAN ORTAOKULU KIZ YILDIZ 3X3 BASKETBOL TAKIMI ERZURUMDA YAPILAN MAÇLARDAN GRUPLARDAN BAŞARILI BİR ŞEKİLDE ÇIKARAK TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILMAYA HAK KAZANMIŞTIR. TÜRKİYE FİNALLERİNDE TAKIMIMIZA BAŞARILAR DİLERİZ.

May

Okulumuz ,okulöncesi öğretmeni Fatma Duman tarafından,kurmuş olduğu LEARN MATH eTwinning projesini tanıtmak,çalışmaları aktarmak ve yaygınlaştırma çallışmasını yapmak için,12/5/2023 tarihinde  saat 20.00 da Ordu eTwinning Proje Tanıtım Günlerinde,yapmış olduğu projesinin sunumunu yapacaktır.

Nis

He created the board of our project about Geometric Shapes. We made masks from geometric shapes and made them talk. We played games with geometric shapes. It's a very enjoyable day. Our math learning journey continues.

Nis

We held our student webinar, which we held on 13/14 April, in 3 different time periods. The aim of our project was to bring all students and countries together. Our students shared their thoughts about our project in English. They shared their work. We held a wonderful webinar. All our partners and students, for their contributions we thank you.